luni, 14 aprilie 2014

Efectele iubirii


   " Iubirea vindeca tot ce atinge, iar lumea in care traim are nevoie de vindecare "

     Dupa cum stim, iubirea este una dintre emotiile pozitive alaturi de credinta . Este un sentiment complex, neconditionat si fara limite.
     Emotia iubirii lasa inimii si sufletului o urma puternica, chiar si dupa ce aceasta a trecut. Ea daca a venit o data in viata noastra, poate sa vina si sa plece de nenumarate ori, prin diferite experiente de viata.
  Fiecare dintre noi cunoastem iubirea autentica si urmele care sunt lasate asupra inimii si sufletului. Ea ne face sa fim plini de energie, ne da putere si atunci cand suntem in intuneric.
   Iubirea vindeca, hraneste si are un efect uluitor asupra trasaturilor de caracter. Acestea se vad, imblanzeste, lumineaza si infrumuseteaza fata... de aceea, cand iubirea predomina in viata noastra si noi la randul nostru o iluminam pe a altor oameni.
   Iubirea gaseste solutii la toate problemele noastre. Prin iubire emitem energii pozitive si astfel ne deschidem in fata tuturor posibilitatilor si usi noi ni se vor deschide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...