vineri, 28 martie 2014

" Te iubesc fetito "


  Un mare barbat falnic care se impunea calitatilor deosebite s-a casatorit cu femeia visurilor sale. Din aceasta casatorie a rezultat o fetita minunata, fermecatoare.
  De cand a inceput fetita sa creasca, barbatul falnic mereu ii spunea " Te iubesc fetito ". In timp ce fetita crestea, barbatul iarasi ii spunea " Te iubesc fetito ". Cand fetita a crescut, nu a vrut ca tatal ei sa-i mai spuna " fetito ". dar barbatul mereu ii spunea ca o IUBESTE si mereu ea va ramane fetita lui.
  Cand fetita a crescut mare si a plecat la casa ei, atunci si-a dat seama intr-adevar ca tatal ei este maret si falnic, un om deosebit, deoarece una dintre calitatile lui erau SENTIMENTELE  DE  IUBIRE fata de familia lui.
   Anii au trecut si de cate ori auzea telefonul stia ca este tatal ei sa-i spuna ca o iubeste. Dar intr-o zi, telefonul a sunat, nu de la tal ei, ci despre tatal ei, care se imbolnavise grav.
   Fetita s-a intors acasa, s-a dus la spital si nu-l vazuse pe tatal pe care il stia falnic si care sa-i spuna mereu " te iubesc fetito ". Fetita s-a asezat pe pat langa tatal sau, l-a luat in brate si a simtit cum inima tatalui inca batea. Acest SENTIMENT a facut ca fetita sa auda cuvintele pe care si le-a dorit atat de mult, dupa atatia ani.

  " Inima barbatului a rostit ritmic cuvintele pe care gura lui nu mai putea sa le exprime..
    .. Te iubesc
       Te iubesc
       Te iubesc
       fetito
       fetito
       fetito..
Si ea a simtit aceeasi stare de mangaiere. "

                                         O poveste din ~ Supa de pui pentru suflet ~ povestita pe scurt de Gabriela                                              Bogdan
                                                           
                                                                         

Să nu ratăm momentul prezent!

    Altfel spus, unii oameni sunt înebuniți după lucruri materiale, vor cu orice preț să aibă cutare obiect, cutare lucru, aleargă după...