luni, 3 martie 2014

Luăm decizii corecte?


 Cu toții cunoaștem ce simțim și cum ne simțim în luarea unor decizii. Dar înainte să decidem ceva, trebuie să decidem să ne schimbăm pe noi înșine într-un mod pozitiv și apoi să luam deciziile dintre cele mai corecte. Daca vrem să luam o decizie, dar noi suntem  într-o stare sufleteasca negativă, de supărare, ură și alte emoții negative și deciziile pe care le luăm vor fi la fel.

 Ca urmare, prima decizie este să ne schimbăm modul de gândi, în perspectiva dorințelor noastre. Gândurile pe care le emitem ne modelează viitorul, pentru că tot ce există a început cu un gând, cu o dorință. Noi deținem controlul asupra minții și noi putem să-i dăm comandă într-un mod pozitiv ceea ce dorim,să ne imaginăm ca și când le avem și să rămânem într-o stare de așteptare pozitivă. Avem nevoie de eliberare interioara, de eliberare a stresului, a tensiunii, de teamă și de limitări. Toate aceste schimbări le putem face prin autosugestie, gânduri afirmative și perseverență iar ele vor prinde roade în subconștient.

Deci , orice decizie pe care dorim să o luăm , începem cu noi, cât de pregătiți suntem în luarea unei decizii sau mai multor decizii. Tot ce am menționat despre eliberarea interioare face parte din iubirea de sine, cat de mult ne iubim pe noi înșine, cât de mult ne dorim ca totul să fie bine și să luăm deciziile corecte și cât de mult ne acceptăm așa cum suntem în momentul prezent.

După ce am luat decizia, să ne eliberăm de toate emoțiile negative, putem să ne gândim cu adevărat pentru luarea unei decizii. Orice decizie face parte din dorință, care este începutul oricărei realizări. Nu putem lua decizii bune dacă dorința nu este cea pe care o dorim cu adevărat să ne împlinească. Dacă credem cu toata convingerea că am luat o decizie bună, acest lucru se va materializa printr-un plan de acțiune.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...