luni, 31 martie 2014

Draperiile.


 Maria a rămas recunoscătoare toată viața, pentru că a înțeles cum funcționează legea Vidului și a Prosperității. Ea a început cu niște draperii, apoi a ajuns să se bucure cu adevărat de viață și de un cămin confortabil.
Ea și-a dorit dintotdeauna să-și schimbe draperiile cu altele noi, însă nu se putea DETAȘA de ele. Ea știa că-i provocau o DIZARMONIE, dar totuși le iubea.
Datorită faptului că Maria a participat la un seminar pe tema vidului și a prosperității, a învățat că nu poate să rămână în preajma unui lucru sau obiect dacă nu-l iubește și nu-i oferă armonie. Ea și-a dat seama că dacă își dorește alte draperii noi, va trebui să le dea jos pe cele vechi și astfel să facă loc pentru cele noi, exact cum funcționează legea Vidului și a Prosperității, că "natura nu suportă vidul". Oriunde există vid, el v-a fi umplut mai devreme sau mai târziu. Ea mai știa și că nu avea bani să cumpere altele noi, de aceea și-a propus să vadă cum funcționează această lege.
După o perioadă de timp, Maria și-a înlocuit draperiile cu altele noi, exact cum și-a dorit de o viață. Dar ea nu a schimbat numai draperiile, a schimbat și alte lucruri și obiecte din casă care nu-i provocau armonie. Într-un final, ea și-a redecorat întreaga casă exact cum a visat.
Dar ea știa că prin cunoașterea acestei legi a vidului și a prosperității, toate lucrurile pe care le-a schimbat , a trebuit să le dea de pomană, nu să le vândă, deoarece în această acțiune are loc legea Dăruirii și a primirii, de aceea, ce dă și primește într-o măsura echivalentă sau poate mai mare.

Poveste scrisă de Bob Proctor și povestită pe scurt de Gabriela Bogdan
Sursă foto: Internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...