luni, 17 martie 2014

Ne folosim de al șaselea simt?


Acest principiu este cel mai important dintre toți pașii pe care i-am analizat împreună, și anume, ca o dorință, un scop să i-a formă fizica. Aceștia sunt : dorința, credința, autosugestia, imaginația, planul acțiunii, decizia, perseverența, mintea subconștientă și creierul.
Studiile arată că al șaselea simț reprezintă acea formă a minții subconștiente sau " stația de recepție"care pătrunde în minte a ideilor, gândurilor și planurilor sub formă de inspirații. Ne dăm seama de al șaselea simț când am învățat să aplicăm ceilalți pași și prin dezvoltatea și folosirea minții, așa cum am menționat la "imaginație".

Cel de-al șaselea simt este acea intuiție, inspiratie care apare după ce cunoaștem ceilalți pași, prin care ne oferă idei, oportunități, pentru a ne transforma dorințele în realitate, dar și atunci când avem nevoie de idei și de inspirație.
   
Napoleon Hill afirmă că cel de-al șaselea simt ne poate avertiza împotriva pericolelor cu suficient timp înainte, pentru a le putea îmbrațișa și că dezvoltarea acestui principiu ne cultivă relația cu un "înger păzitor".

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...