luni, 17 martie 2014

Despre al saselea simt


  Acest principiu este cel mai important dintre toti pasii pe care i-am vazut impreuna, ca o dorinta, un scop sa i-a forma fizica. Acestia sunt : dorinta, credinta, autosugestia, imaginatia, planul actiunii, decizia, perseverenta, mintea subconstienta si creierul.
   Studiile arata ca al saselea simt reprezinta acea forma al mintii subconstiente sau " statie de receptie"care patrunde in minte a ideilor, gandurilor si planurilor sub forma de inspiratii.
   Ne dam seama de al saselea simt cand am invatat sa aplicam celelalti pasi si prin dezvoltatea si folosirea mintii, asa cum am mentionat la "imaginatie".
   Cel de-al saselea simt este acea intuitie, inspiratie care apare dupa ce cunoastem ceilalti pasi, prin care ne ofera idei, oportunitati, pentru a ne transforma dorintele in realitate.
   Napoleon Hill afirma ca cel de-al saselea simt ne poate averiza impotriva pericolelor cu suficient timp inainte, pentru a le putea imbratisa si ca dezvoltatrea acestui principiu ne cultiva relatia cu un "inger pazitor".

Să nu ratăm momentul prezent!

    Altfel spus, unii oameni sunt înebuniți după lucruri materiale, vor cu orice preț să aibă cutare obiect, cutare lucru, aleargă după...