vineri, 14 martie 2014

Cum este influențat creierul de gânduri?


 Creierul este o stație de emisie recepție a gândurilor. Este o parte a corpului fizic, în care vibrațiile minții au loc cu ajutorul emoțiilor ; fie negative, fie pozitive. Aceste emoții fac ca vibrația minții să crească.

Creierul este un instrument vibratoriu, iar vibrațiile se pot transmite de la un creier la altul prin atmosfera ( eter, aer ). Am vorbit la " imaginația creatoare" că procesul imaginației creatoare dă voie tuturor ideilor noi, vibrațiilor și gândurilor emise de noi dar și de alții.

Totul este energie, totul vibrează, de aceea gândurile care sunt asociate cu emoții, fie negative, fie pozitive vibrează foarte puternic prin emisie - recepție.

Treaba noastră este să învățăm despre aceste vibrații respectiv gânduri pe care le emitem și ce rezultate primim în realitatea noastră. După cum știm, tot ce gândim prin prisma emoțiilor, primim înapoi esența lucrului la care ne-am gândit, fie că ne dăm seama , fie că nu. De aceea să învățăm să fim atenți ce emoții emitem cu ajutorul gândurilor și ce rezultat primim în realitatea noastră.

Noi atragem singuri rezultatele pe care le avem în viața noastră datorită Legii Atracției dar și Legii Vibrației, care susține că tot ce există se află într-o mișcare de vibrație, într-o stare constantă de mișcare. Deci tot ce există sunt vibrații : vibrația sunetului, vibrațiile când auzim, când vedem, când atingem, iar simțurile transmit interpretările acestora : emoții negative sau emoții pozitive, în funcție la ce ne-am gândit.

Studiile arată că, atunci când ne gândim la ceva, celulele cerebrale simt acest lucru, încep să vibreze și să emită unde electromagnetice. Atunci când ne gândim și ne imaginăm dorința noastră, noi vibrăm într-un mod pozitiv cu tot ce este necesar pentru ca imaginea creată de noi să ajungă în planul fizic.

Deci, principiile de emisie - recepție a creierului sunt : mintea subconștientă, imaginația și autosugestia. Dorinta este primul pas cu care putem ajunge la destinatia pe care ne-am propus-o. Cu ajutorul acestor principii, creierul receptionează ceea ce-i transmitem noi.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Un comentariu:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...