luni, 3 februarie 2014

Acum știm cum să ne controlăm mintea!



 Mintea noastră este un dar de la Dumnezeu pe care trebuie s-o folosim. Controlul minții este rezultatul autodisciplinei mentale pe care trebuie să învățăm să o controlăm și s-o "punem la treabă".

 Creierul înregistrează vibrațiile gândurilor emise de alte persoane, stările sufletești ale acestora, dar și ale noastre: gânduri, emoții, stări sufletești. Noi putem să alegem doar gândurile care ne fac să ne simțim bine și să recepționăm doar ceea ce vrem să auzim și să vedem de la oamenii din jurul nostru, să ne mutăm atenția de la stările negative sufletești și emoțiile transmise de aceste stări, într-o situație pozitivă.

 Autorul Jerry Hicks numește acest proces Procesul de Pivotare, ceea ce îneamnă că transformarea interioară schimbă transformarea exterioară. Acest proces are rolul de a schimba vibrațiile interioare de la vibrații negative, la vibrații pozitive, de la a vedea și  a auzi ceea ce nu ne face bine, la ceea ce ne-ar plăcea să vedem și să auzim.

 Noi știm că gândurile și emoțiile pe care le recepționăm și pe care le emitem, tind să ia formă fizică, dacă sunt susținute o perioada mai lungă de timp, indiferent dacă sunt bune sau rele, le vrem sau nu le vrem.  Noi avem un control absolut asupra gândurilor noastre și cea mai bună cale de a le controla este să  ne autodisciplinăm prin voința noastră de a ne simți bine oriunde și oricând.

 Acest proces de pivotare ne face să înțelegem mai bine cele două realități pe care le avem: cea pe care o dorim - lucruri, obiecte, oameni - și cea pe care nu o dorim -lipsa lucrurilor, oamenilor, obiectelor din viața noastră. Iar ca să înțelegem mai bine acest control al minții , trebuie să cunoaștem despre cum funcționează autosugestia si subconstientul.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...