luni, 16 decembrie 2013

Transmitem bucurie în jurul nostru ?


   Atunci când suntem bucuroși , noi ne simțim automat bine , iar oamenii din jurul nostru primesc vibrațiile pozitive de la noi și ne trateaza cu aceeași bucurie și compasiune . Bucuria este acel sentiment interior pe care îl simțim ca și cand Dumnezeu face tot ce vrem noi. Iar atunci când ne conectăm emoțional care corespunde stării de bucurie, Dumnezeu răspunde fără excepție emoțiilor noastre.

  De aceea , în această lună plină de magie , în care așteptăm Nașterea lui Isus Hristos , să căutăm deliberat acele motive și lucruri care ne fac să fim bucuroși , să ne simțim bine, să simțim bucuria chiar dacă suntem ocupați. Noi putem să ne simțim bine și să fim recunoscatori pentru tot ce avem , fiind conștienți că ne dorim mai mult .Starea de spirit pozitivă creată constient , ne poate ridica moralul chiar și în cele mai grele și înorate zile. Atunci când suntem bucuroși tot universul cooperează cu noi. Primim ceea ce emitem, vibrațiile pe care le emitem se întorc înmiit înapoi la noi. Totul începe cu noi însine. Noi dăm startul pentru sărbători fericite.

 Un zâmbet , o îmbrățișare și crearea unor emoții pozitive , ne fac să începem în fiecare dimineată o nouă zi cu bucurie .

 
    " Bucuria și iubirea este realitatea trăită în inimă , tot ce este afară este realitatea în funcție de credințele și conștiința fiecăruia " .
    by Laurentiu Lary

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...