miercuri, 11 decembrie 2013

Sunteți în armonie ?


  Deoarece sărbătorile vin cu pași repezi , avem nevoie de armonie , de armonie în familie și cu cei din jurul nostru. Noi nu suntem niciodată singuri, nici atunci când suntem singuri . Cu toții dorim să ne bucurăm și să avem o armonie în familie ori cu persoana iubită , chiar și cu cei din jurul nostru : vecin , prieteni . Această senzație este deosebită , deoarece câmpul energetic nu dispare , nici dacă cineva este singur.
   Atunci când cineva este singur , gândul de a face conversație îl poate epuiza de energie , dar ei pot să-și schimbe acea lipsă , prin eliberarea și eliminarea blocajelor mentale care duc la acea stare de dizarmonie. Că de fapt , singurătatea este sentimentul că ei sunt deconectați de ceilalți oameni.
 Chiar dacă sunt singuri , această conectare cu Dumnezeu și cu viața însăși , atrage în viața lor oameni plini de iubire și îi inspiră ,îi face sa aibă un sentiment plăcut care corespunde cu armonia.


    " Dacă este adevarat că gândurile tale îți modelează întreaga viață , îți dorești sincer ca gândul tău actual să devină o realitate pentru tine" ? by Louise L. Hay

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...