luni, 25 noiembrie 2013

Ce gânduri avem?


 

  Felul de a gândi al minții noastre , pune amprente adânci în subconștient, de aceea este bine să ne obișnuim să avem gânduri armonioase, pașnice și constructive . Să învățăm să cerem minții pacea, iubirea, libertatea, sănătatea perfectă, prosperitatea fără să mai avem gânduri de frică , griji, teama, etc. Pe vremuri, filozofii, marii gânditori și alte genii, au știut întotdeauna să gândească , astfel încât ei au folosit gândurile constructiv. Ne putem uita în trecut ce au făcut mariile genii, marii visători. Au făcut lumea în care trăim noi acum cu toate condițiile pe care le avem. Au inventat multe lucruri, clădiri, fabrici, telefonie și tot luxul de care dispunem noi la ora actuală .
  Să nu uităm niciodată că, gândurile sunt fapte, atragem ceea ce simțim și vibrațiile pe care le transmitem și devenim ce ne imaginam, pentru că puterea este în noi înșine și punctul de atracție este întotdeauna momentul prezent.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

3 comentarii:

  1. Cuvântul e o sămânţă care are nevoie de îngrijire.
    Gândul e o energie pură, care nu moare niciodată.

    Gândul este energia care crează.
    Cuvântul este manifestare a creaţiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumoase si adevarate cuvinte! Va multumesc doamna Mariana! Va doresc o seara frumoasa!

      Ștergere
    2. Mulțumesc! Bucurie să-ți fie clipa!

      Ștergere

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...