luni, 14 octombrie 2013

Despre Legea Atracției.


 

 Legea Atracției este o lege a fizicii, cea mai importantă lege a universului și una dintre cele mai importante legi din Lumea Gândului, care atrage lucrurile de care avem nevoie , pentru ca imaginea mentală pe care am creat-o să se transforme într-o realitate fizică. Secretul primirii în planul fizic a rezultatelor dorite de noi este Legea Atracției.
 Tot ce există în univers " crează sau dezintegrează ". Aceasta lege face ca tot ce nu se dezvoltă, să moară. La fel și gândurile noastre. Daca un gând, o dorință nu este "plantată"corect în mintea subconștientă nu se dezvoltă, ea moare.
  Așa cum se vorbește despre Legea Gravitației care ține planetele la locul lor și ține atomii din care este creata materia, așa trebuie să vorbim și să cunoaștem aceasta lege a Atracției care ne ajuta sau nu, să ne îndeplinim dorințele, să atragem ceea ce este necesar pentru noi. Legea Atracției ne construiește sau ne dărâmă viețile în funcție de cum folosim aceste gânduri, aceste vibrații.
 Gândurile pozitive atrag alte gânduri pozitive de același fel și implicit o realitate care să se muleze după aceste gânduri, iar cele negative la fel.
 Legea Atracției este una dintre legile psihologiei, care afirmă că atragem lucrurile la care ne concentrăm cel mai mult.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...