luni, 2 septembrie 2013

Emoțiile negative.


 

  Emoțiile negative pot fi peste tot, depinde cum răspundem la ele. Organismul nostru reacționează la emoțiile negative făcându-l bolnav. Din punctul meu de vedere, orice boală poate apărea în urma emoțiilor. Bineînțeles, corpul nostru nu se îmbolnăvește la primele emoții negative, dar dacă ne concentrăm mental, suficient de mult asupra acestor emoții negative; fie de supărare, fie de nemulțumire, fie de oboseală sau alte cazuri, sau dacă nu știm să ne detașăm de ceea ce nu ne face bine, organismul va răspunde acestor emoții negative prin anumite boli și anumite stări interioare. Emoțiile în general sunt amplificate și de sănătate, de ceea ce  mâncăm și de asemenea de o viață sedentară, a  lipsei de activități, și a exercițiilor fizice sau din contră,care contribuie la funcționarea bună a organismului și sistemului nervos si imunitar. Noi putem să controlăm aceste emoții care fac parte din viața noastră, dar când apar, să le redirecționăm spre lucruri frumoase, muzică, sport etc.
  Daca vom începe să avem grijă de noi, sa ne iubim așa cum suntem, sa nu mai punem la suflet tot ce vedem și auzim, dacă ar începe să ne pese de persoana noastră ce-i trebuie, cum se simte, de sănătatea noastră și de starea noastră interioară, vom asista la amplificarea emoțiilor pozitive, prin obișnuințe care contribuie la menținerea acestora.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...