vineri, 20 septembrie 2013

Ce este Îmbrățișarea ?


Îmbrațișarea
este sănătoasă. Ea ajută sistemul imunitar, vindecă depresia, reduce stresul și facilitează somnul. Este revigorantă, regeneratoare și nu are efecte secundare neplăcute. Îmbrățișarea este nici mai mult nici mai puțin decât un remediu miraculos.
Îmbrățișarea este absolut naturală. Este organică, dulce, fără ingrediente artificiale, nu poluează, menține un mediu curat și este 100% integrală.

Îmbrățișarea este darul ideal. Poate fi oferită cu orice ocazie, este amuzant să o oferi, dar și să o primești, nu trebuie ambalată și de bună seama, este întru totul returnabilă.

Îmbrățișarea este practic perfectă. Nu are nevoie de baterii, nu depinde de inflație, nu îngrașă, nu trebuie platită în rate lunare, nu poate fi furată și nu este impozitată.

Îmbrățișarea este o resursă prea puțin folosită, cu puteri magice. Ori de cate ori ne deschidem inima și brațele, noi îi încurajăm pe ceilalți să facă la fel.

Gândește-te la oamenii din viața ta. Dorești să le spui ceva? Dorești să-i îmbrățișezi? Aștepți ca altcineva sa facă primul gest? Nu mai aștepta !
Fă tu acest gest !

                                                                                                         Charles Faraone
                                                                                                        Jack Canfield
Sursa foto: Internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...