luni, 12 august 2013

Rolul gândurilor afirmative.




  Afirmațiile în ceea ce credem cu tărie în viața noastră, devin reale. Subconștientul crede ceea ce credem și noi, chiar dacă este adevărat sau fals.Teoria despre"dezvoltarea puterii interioare" pe care am scris-o pagina trecută, are rolul de a ne revizui și îmbunătăți gândurile și perspectiva realității noastre pe care o spunem singuri în fiecare zi.
 Experiența de viață pe care noi am avut-o până acum, a fost atrasă de noi prin gândurile noastre predominante pe care le-am emis în diferite aspecte ale vieții: sănătate, corp fizic, serviciu, relații, etc. și activată de atotputernica Lege a Atracției.
 Dacă ne dorim să schimbăm ceva în viața noastră, trebuie să ne schimbăm pe noi înșine, să ne îmbunătățim povestea realității pe care ne-o spunem singuri în fiecare zi, prin gânduri afirmative și prin gânduri constructive.
 Bineînțeles, schimbarea nu are loc de pe o zi pe alta, dar perseverând zi de zi, cu o altă viziune a realității pe care o dorim și continuând cu gânduri afirmative și creatoare, viața noastră va începe să semene tot mai mult cu povestea îmbunătățită pe care ne-o spunem singuri în fiecare zi.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...