luni, 19 august 2013

Folosește puterea ta!


   Această putere se află în interiorul tău. Insistă să o cauți, să vorbești cu tine însuți în cuvinte rostite. Aceste cuvinte rostite au efect mai puternic la nivel mental, decât  niște cuvinte oarecare citite sau zise de altcineva.Vorbește cu tine însuți că ai curaj, energie, că poti face acel lucru, că ești sănătos, că te simți bine, orice afirmație care corespunde realității tale și pe care o doresti să se manifeste real.
 Cuvintele rostite (chiar și în gând) , fac impresie puternica asupra subconștientului, spun oamenii de stiință care au studiat puterea subconștientului . Cere subconștientului tot ce îți doresti. Dar acestea să fie sub formă de afirmații la timpul prezent și folosite cu perseverență. Aceste cuvinte rostite conștient, cu tine însuți, îți poate influiența obiceiurile de zi cu zi, metodele de viață, sănătatea, serviciul etc.
 Învață despre tine și vorbește cu tine însuți. Puneți întrebări la toate problemele.Astfel, vei primi impulsul ce trebuie sa faci.

        "Punctul de putere este întotdeauna momentul prezent".

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...