luni, 10 iunie 2013

Emotiile pozitive

       
   Aceste emotii sunt emotiile creatoare pe care le cunoastem: credinta, iubirea, bucuria, entuziasmul, dragostea si speranta, care folosite impreuna creaza viata si viitorul nostru bun.
   Daca folosim toate emotiile pozitive, fara sa mai dam voie celor negative, putem creea tot ce ne dorim, putem sa apelam la "creativitatea infinita" si putem transmite si altor persoane.
   Daca cultivam zilnic toate emotiile pozitive, ele atrag dupa sine situatii pozitive, oameni cu care ne potrivim si ne intelegem si circumstante care n-i se potrivesc noua.
   Daca aratam iubire atragem la randul nostru iubirea in viata noastra; fie iubirea partenerului(ei), fie iubirea celor din jurul nostru, daca dam dovada de credinta, atragem situatiile de care avem nevoie prin convingerile noastre de nestramutat, daca suntem entuziasti, vom atrage situatii care sa ne faca sa ne entuziasmam, daca aratam bucurie, primim mai mult in viata noastra, situatii de care sa ne bucuram, la fel si dragostea; daca oferim dragostea noastra, primim inapoi dragostea partenerului(ei) sau dragostea celor din jurul nostru, iar speranta implineste imposibilul.
    Daca vrem sa facem ceva si nu stim cum, sau nu stim ce anume ne trebuie, si plecam de la ideea de a ne simti bine, aplicand toate emotiile pozitive, atunci atragem oameni, situatii, circumstante locuri, evenimente care ne vor indruma pasii catre succes sau catre ceea ce ne dorim cu adevarat.
        De cate ori simtim o emotie, noi ne cream viitorul prin gandurile noastre.

Cele mai frumoase momente în această zi!

  Să-i oferim acestei zile una dintre cele mai frumoase momente a femeii și să presărăm cele mai bune condimente pentru o zi cu sav...