miercuri, 5 iunie 2013

Efectele emoțiilor.

   


  Ca să înțelem mai bine efectele emoțiilor, ele diferă de la moment, la moment și de la o zi, la alta în funcție de activitățile pe care le avem. Când și când apar emoții negative, fără să știm de ce sau să cunoaștem cauza, dar și să știm cauza ei, însă, noi putem să ne schimbăm starea emotională deliberat, prin alegerea unei emoții pozitive. Cel mai bine este să găsim întotdeauna cauza care ne-a condus la emoțiile negative. Astfel, putem sti ce nu ne dorim, astfel încât sa descoprim ceea ce ne dorim despre acel subiect. Altfel spus, sa descoperim solutia problemei și felul cum ne simțim.

  Dacă optăm o singură emoție pozitivă și ne lăsăm conduși de ea, toate celelalte emoții pozitive o vor urma, iar dacă ne lăsăm conduși de emoții negative, ele se vor amplifica și va aparea nelinistea, tristețea, singurătatea, frica etc. O singură emoție negativă este suficientă pentru a distruge crearea realității și  starea de bine pe care este dreptul nostru din naștere s-o simțim. Aceasta emoție negativă care o simțim nu dă voie să creăm opusul ei dacă nu știm să ne controlăm emoțiile.

  " Omul nu înțelege aproape deloc forța intangibilă a gândirii, probabil cea mai mare dintre toate forțele invizibile. El nu știe aproape nimic despre creierul său și despre mecanismul incredibil de complex prin care acesta reușește să transforme gândurile în echivalentul lor material". 


 Ne putem aduce aminte ce stare am avut când ne-am rugat ultima oara și s-a îndeplinit. Dacă ne rugăm s-au ne dorim ceva și simțim o stare de nesiguranță s-au de îndoială, atunci rugăciunile nu vor fi ascultate și dorințele nu vor fi transformate în echivalenul lor fizic.

  Studiile arată că emotiile negative sunt acele gânduri care pătrund în mintea subconștientă, iar emoțiile pozitive sunt accesate prin autosugestie dându-i instrucțiuni minții subconstiente. Pentru toate aceste emoții este necesar să învătăm să ne influențăm mintea subconștientă ca să poată accepta emoțiile pozitive și implicit dorințele.

Foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...