miercuri, 5 iunie 2013

Efectele emotiilor

   


     " Omul nu înțelege aproape deloc forța intangibilă a gândirii, probabil cea mai mare dintre toate forțele invizibile. El nu știe aproape nimic despre creierul său și despre mecanismul incredibil de complex prin care acesta reușește să transforme gândurile în echivalentul lor material". ~ N. H ~


  Ca să înțelem mai bine,efectele emoțiilor diferă de la moment, la moment și de la o zi, la alta în funcție de activitățile pe care le avem. Când și când apar emoții negative, fără să știm de ce sau să cunoaștem cauza, însă, noi putem să ne schimbăm starea emotională deliberat, prin alegerea unei emoții pozitive.

  Dacă optăm o singură emoție pozitivă și ne lăsăm conduși de ea, toate celelalte emoții pozitive o vor urma, iar dacă ne lăsăm conduși de emoții negative, ele se vor amplifica și va aparea nelinistea, tristețea, singurătaea, frica etc. O singură emoție negativă este suficientă pentru a distruge crearea realității și  starea de bine pe care este dreptul nostru din naștere s-o simțim. Aceasta emoție negativă care o simțim nu dă voie să creăm opusul ei dacă nu știm să ne controlăm emoțiile.

 Ne putem aduce aminte ce stare am avut când ne-am rugat ultima oara și s-a îndeplinit. Dacă ne rugăm s-au ne dorim ceva și simțim o stare de nesiguranță s-au de îndoială, atunci rugăciunile nu vor fi ascultate și dorințele nu vor fi transformate în echivalenul lor fizic.

  Un autor spunea că emotiile negative sunt acele gânduri care pătrund în mintea subconștientă, iar emoțiile pozitive sunt accesate prin autosugestie dându-i instrucțiuni minții subconstiente. Pentru toate aceste emoții este necesar să învătăm să ne influențăm mintea subconștientă ca să poată accepta emoțiile pozitive și implicit dorințele.

Foto: Internet
Gabriela Bogdan

Cele mai frumoase momente în această zi!

  Să-i oferim acestei zile una dintre cele mai frumoase momente a femeii și să presărăm cele mai bune condimente pentru o zi cu sav...