luni, 13 mai 2013

Starea de spirit


 
 "Dacă vei crede cu adevarat în "eu sunt", trebuie să te pui la încercare prin curajul de a-ți imagina
că acum ești deja persoana care vrei să fi".

 Ca să avem o stare de spirit cât mai bună, trebuie să incercam sa ne simțim bine, indiferent de realitatea din jurul nostru. În acest sens, trebuie să ne detasăm de momentele neplacute din anumite momente ale zilei, astfel încât, să ne putem schimba starea de spirit. Aceasta poate fi influențata de oamenii din jurul nostru, dar și de culori, obiecte și mobila aranjată din casă (  porivit ar fi pentru cei care nu se simt bine la modul general, un stil Feng Shui) care ridică starea de spirit iar energiile pozitive circulă mai usor si astfel dau o notă de optimism, de o stare de bine.

  Dacă pornim de la ideea că știm ce nu ne dorim, atunci ne dăm seama ce anume ne dorim, în funcție de experiența noastră de viată, că putem să ne schimbăm vibrația gândurilor și implicit, starea de spirit. Să ne înconjurăm numai de oameni care ne fac să ne simțim bine, să facem activitațile pe care le avem și in funcție de starea noastră de spirit.

 Trebuie să cunoaștem o singură stare de spirit: aceea de a ne simți bine. Procedând în acest mod, vom deveni o alta persoana față de cum am fost până acum, mai optimistă, mai încrezatoare în propriile puteri și mai sănătoasă.

Sursa foto: perfecte.ro
Gabriela Bogdan

Cele mai frumoase momente în această zi!

  Să-i oferim acestei zile una dintre cele mai frumoase momente a femeii și să presărăm cele mai bune condimente pentru o zi cu sav...