miercuri, 22 mai 2013

Esti impacat (a ) cu tine insuti?   Este foarte important sa ne cunoastem pe noi insine, sa ne intelegem si sa ne iubim asa cum suntem. Iubirea si acceptarea propriei persoane  largeste viziunea spre noi orizonturi in care invatam iar apoi sa iubim si acceptam pe altii asa cum sunt. Daca vrem schimbari, incepem intotdeauna cu schimbarea propriei persoane. Ceea ce ne face sa fim nemultumiti de alte persoane inseamna de fapt nemultumirea propriei persoane. De aceea:

 Poti sa incepi schimbarea:
-Fi bucuros si fericit ca traiesti, respiri si iubesti. Accepta-te asa cum esti si iubeste-te asa cum esti.  - -Nu te gandi ce motiv sa ai ca sa nu fie asa. Fiecare om este diferit si unic.
-Nu trebuie sa te compari cu altii. Singura comparatie care trebuie s-o faci, sunt gandurile tale despre tine.
-Invata sa te cunosti, sa sti ce vrei de la viata si sa sti exact care este menirea ta pe acest pamant. -------Gandeste-te clipa de clipa la tine.Cum te simti? Esti sanatos? Ce emotii simti, dar mai ales ce gandesti despre tine dar si despre cei de langa tine si de asemeni despre locul de munca si celelalte activitati.

   Daca te iubesti pe tine insuti si te accepti asa cum esti, inseamna ca emiti ganduri pozitive despre tine si despre viata ta si ca te simti bine din toate punctele de vedere si de sanatate.Mai mult, tu poti sa simti, sa intuiesti daca apare ceva nedorit in interiorul tau: o boala, tristete sau ganduri negative. Toate acestea sunt rezultatele lipsei iubirii de sine.
  Daca vei incepe acum sa te iubesti neconditionat pe tine insuti si sa te accepti asa cum esti, vei asista la imbunatatirea vietii tale pe toate planurile si in toate domeniile.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Cele mai frumoase momente în această zi!

  Să-i oferim acestei zile una dintre cele mai frumoase momente a femeii și să presărăm cele mai bune condimente pentru o zi cu sav...