luni, 20 mai 2013

Esti confuz?

          Daca esti confuz si nu sti in ce directie sa o iei, opreste-te din ceea ce faci si gandeste-te la realitatea pe care o ai acum in prezent. Daca iti vei privi realitatea in fata cu cea mai mare seriozitate, iti vei da seama ca ea este rezultatul gandurilor pe care le-ai emis pana acum. Daca nici asa nu-ti dai seama, gandeste-te ce rezultate ai avut pana in momentul prezent.
         Gandurile tale trecute ti-au modelat aceasta realitate. Gandurile pe care le ai in prezent le vrei sa-ti modeleze viitorul?
         Tot ce cauti este langa tine, langa casa ta. Nu trebuie sa cauti in alta parte. Tot ce trebuie sa faci, este sa fi mai constient de tot ce ai in prezent si sa te gandesti cu adevarat ce-ti doresti si unde vrei sa ajungi.
         Totul incepe cu tine. Daca te regasesti in aceste randuri, inseamna ca trebuie sa te schimbi pe tine insuti, sa te uiti mai adanc in sufletul tau si ai sa gasesti raspunsurile la toate intrebarile pe care ti le-ai pus.
         Daca vei opta pentru aceasta cale, vei fi martorul schimbarilor pozitive din viata ta si le vei constientiza cu o luciditate pe care nu ai mai cunoscut-o.

Cele mai frumoase momente în această zi!

  Să-i oferim acestei zile una dintre cele mai frumoase momente a femeii și să presărăm cele mai bune condimente pentru o zi cu sav...