miercuri, 29 mai 2013

Despre fericire

        Fericirea este o stare de spirit, care ne face sa ne simtim bine in toate aspectele vietii, o stare de multumire sufleteasca si spirituala.
        Fericirea nu consta in bunuri materiale, ea consta in starea noastra sufleteasca. Exista oameni care au tot ce isi doresc: bunuri materiale si bani, au tot ce altii nu au, dar ei nu sunt fericiti si invers, dar sunt si oameni care sunt multumiti cu ce au si care cunosc fericirea.
       Unii oameni cred ca bucuria si multumirea unui obiect nou in viata lor, ii face sa fie fericiti. Dar fericirea porneste din sufletul nostru. Noi trebuie sa fim constienti de aceasta fericire prin emotiile pe care le avem si implicit starea sufleteasca si starea de spirit. Sa fim constienti de ceea ce credem ca ne face sa fim fericiti si sa pasim in directia " vantului", nu invers si nu numai in momentul prezent. Desi cu momentul prezent noi incepem sa pasim.
     " Fericirea se cultiva si se construieste in timp, putin cate putin".

Cele mai frumoase momente în această zi!

  Să-i oferim acestei zile una dintre cele mai frumoase momente a femeii și să presărăm cele mai bune condimente pentru o zi cu sav...