miercuri, 10 aprilie 2013

Zilele de ieri.

 


 "Să nu privim înapoi cu mânie,
      Nici înainte cu teamă.
      Mai bine să privim în jurul nostru cu luciditate"
                                                              ~ Leland Val Van De Wall ~


     Detașează-te de toate zilele de ieri, detașează-te de trecut, acolo unde lucrurile nu au mers bine și privește înainte cu optimism.

   Multi oameni din trecut care au fost genii, au privit numai spre viitor. Pe ei nu i-a înecat trecutul, de aceea au făcut lucruri mărețe pentru omenire. Trebuie să învățăm de la ei, să ne deblocăm mintea, să ne deschidem sufletul și să fim conștienți de faptul că avem șansa să putem face tot ce ne dorim, să ne gândim la viitor și să lăsăm trecutul care oricum nu mai poate fi schimbat.


  "Cel care este capabil să vizualizeze pe ecranul minții conștiente că devine, face sau are ceva, își poate transpune această imagine mentală în realitate".
Adevărate cuvinte.
Ambiție si perseverență.
   Așa deci, să privim înainte cu conștiința, în direcția care ne-o dorim, pentru că așa va lua cursul, viața noastră. Realitatea pe care o avem acum sunt gândurile pe care le-am emis în trecut.Să privim viitorul cu ochii minții, să ne imaginăm realitatea pe care o dorim, în toate aspectele ei.
Trecutul reprezintă " locul în care viața dispare".

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...