vineri, 12 aprilie 2013

Tu ce gândești?

 

 "Ceea ce gândești în taină se petrece; mediul exterior nu este decât  oglindă în care te privești".

 
  Așa și este!
Altfel spus,când îți dorești să se întâmple ceva minunat în viata ta, tu te rogi necontenit. Dacă nu te simți bine din punct de vedere fizic sau îti trec îndoieli prin minte, acestea sunt cele mai bune perioade pentru a te ruga din ce în ce mai mult și din suflet.Dumnezeu nu ne ajută decât cu ajutorul nostru, să gândim corect, să gândim în proporții mari lucruri frumoase, iubire, sănătate bună, să avem doar gânduri de pace, să creăm, să  plantăm corect dorintele în mintea subconștientă, să o vedem pe ecranul minții ca și când este îndeplinită și să  o cultivăm cu perseverență.


 Atunci când cultivăm gânduri de îndoială, noi ne  imaginam imagini mentale ale unor lucruri pe care nu le dorim în viața noastră. Haideți să cultivăm pe ecranul minții doar acele lucruri pe care le dorim să le vedem în realitatea fizică.

 Justificarea îndoielilor amplifică și mai mult situația pe care nu o dorim in viața noastră. Să ne detașăm și să ne așteptăm  din tot sufletul să primim lucrurile dorite de noi în lumea materială cu credință și convingere.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...