vineri, 5 aprilie 2013

Efectul gândurilor continue.


  Indiferent care este gândul asupra căruia te concentrezi în momentul de față - dacă reprezintă o amintire din trecut, o observație din prezent sau un plan de viitor - acest gând este activ în momentul prezent, atrăgând alte gânduri și idei similare. ~by Esther si J Hikcs~

 Fiecare gând, emoție, dorintă activează legea atracției în acest moment, pentru că fiecare moment este nou, în fiecare moment noi emitem anumite vibrații; de frecventă înaltă sau de frecvență joasă, a unor emoții negative sau pozitive.

 Orice justificare a unor aspecte dorite sau nedorite din viața noastră, face ca atracția să devină mai puternică. De câte ori povestim aprins o situație, fie pozitivă, fie negativă, noi continuăm să atragem mai departe situația respectivă. Și cu cât o repetăm mai des, cu atăt legea atracției caută un corespondent de același fel pentru a o transforma într-o formă fizică.
  Astfel, când suntem într-o situație negativă, trebuie să-i căutăm soluția pentru rezolvarea problemei, dar să nu căutăm o soluție insistând asupra problemei.
  Este o mare diferență, de aceea mulți cred că se gândesc la soluție, dar de fapt ei se gândesc la problemă.
 Să alegem gânduri care ne fac să ne simțim bine, înlocuind perseverent gândurile negative cu cele pozitive, și vom vedea ce miracol se va produce în viata noastră, se va transforma și noi o dată cu ea.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...