vineri, 22 martie 2013

Detașarea.




   


  Detașarea este acea etapă în care nu trebuie să ne mai facem griji în privința răspunsului dorinței. Legea Atracției ne dă înapoi esența gândurilor pe care le-am emis cu ajutorul emoțiilor și a imaginii create.

   Imaginea pe care am creat-o și cultivat-o în mintea conștientă și preluată de mintea subconștientă, ajunge în Univers, în eter, unde Legea Atracției răspunde cererilor noastre doar prin detașare, să lăsăm totul pe seama lui Dumnezeu, să avem încredere în El,  convingere fermă că dorințele se vor împlini la momentul oportun,în maniera Sa perfectă și prin intermediul Legii și al Credinței.

    Când ne gândim la Dumnezeu, trebuie să știm adevărul potrivit căruia Acesta este omniprezent. În acest caz noi emanăm gânduri pozitive, avem puterea de creație foarte dezvoltată și să ne așteptăm ca Universul (Dumnezeu) să ne răspundă.

     Să ne folosim de aceste gânduri pozitive continue, să ne formăm imaginea corespondentă, să o cultivăm și să ne detașăm, știind că Dumnezeu ( Universul ) va acționa cum dorește la momentul potrivit.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...