miercuri, 27 martie 2013

Dorința și așteptarea.



 

 " Mintea este asemeni unui magnet puternic, atrăgând către sine toate vibrațiile care corespund stării sale actuale de spirit. Așteptările dictează această stare de spirit, de aceea, ele guvernează evenimentele care corespund vibrației mentale și care vor fi atrase în viața ta. Așteptarile pot fi, fie o binecuvântare, fie un blestem. În ambele cazuri, ele reprezintă una dintre cele mai puternice forțe invizibile din viata ta"

                                             Conferențiar public, autor, antreprenor Johm Kanary

                                                                   
                                                                         

 

   Ca să înțelegem mai bine,am văzut până acum că trebuie să ne formăm o imagine mentală despre realitatea pe care o dorim în viitor, sau a dorinței, scopului și să ne detașăm de ea cu convingerea ca Dumnezeu este omniprezent si ne cunoaste toate dorințele și ceea ce gândim. Noi atragem tot ceea ce emitem datorită vibrațiilor care corespund gândului emis. Dacă ne dorim ceva, dar nu credem, nu știm, atunci dezamăgirea ne va urmări toată viața. Noi trebuie să ne inoculăm această credință în Dumnezeu, iar El ne va călăuzi toți pașii prin așteptare, ca dorința noastră să ia formă fizică. Credința ne face să fim într-o stare de asteptare pozitivă, detasându-ne astfel de dorința, de imaginea creată. Nu putem avea ceva ceea ce nu credem, chiar dacă ne dorim acel lucru sau situație pentru că legea Atracției răspunde gândurilor noastre, răspunde vibrațiilor pe care le emitem, nu la situațiile prezente din realitatea noastră.
     Așadar, să ne așteptăm, să credem și să atragem toate lucrurile pozitive pe care le dorim în prezent și viitor.

Sursa foto: Internet
 Gabriela Bogdan
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...