luni, 4 martie 2013

La baza perseverenței stă puterea voinței.



  "Perseverența este efortul susținut necesar pentru a induce credința".  ~ Napoleon Hill ~

 În acest caz, fără voința și o dorintă puternică nu putem continua ceea ce ne dorim cu adevarat să facem. Putem să avem dorință, dar să nu avem voință, acea stare care ne îndeamnă să facem ceva pentru scopul propus.Visul sau scopul vor ramâne simple gânduri dacă nu avem încredere în noi, în puterile noastre. Iată trei pași pentru voință și perseverență:

 - Primul pas este credința - fără credință nimic nu se poate realiza
 - Al doilea pas să știm să ne simțim bine - dacă nu ne simțim bine, nu putem gândi logic și cu luciditate
 - Al treilea pas să ne controlăm emoțiile și gândurile - în acest drum de parcurs pot interveni emotii și gânduri negative. Dacă nu știm să le controlăm, nu putem înainta

Puterea este în mâinile noastre. Noi deținem acea putere interioară care ne face să pereseverăm în ceea ce ne dorim. Să avem voință în a persevera și de asemeni, credință. Nu pot exista una fără cealaltă.

   Din nou si din nou ne folosim gândurile, voința și perseverența și nu renunțăm la planurile și la scopurile dorite.


.
   Puțini oameni își duc la bun sfârșit scopul. Mulți renuntă și se adâncesc în problemele și necazurile lor. Ca să poți fii perseverent îți trebuie o dorintă foarte mare care nu intră în competiție cu altceva. Obișnuința de a  persevera  îți asigură o viața împotriva eșecului.Dacă "ai căzut", ridică-te  și continuă să mergi la destinație.Tu poți să transformi orice înfrangere în victorie.Perseverența poate fi dezvoltată prin scopuri, planuri, să ai mintea "deschisă"și să ști ce vrei.Norocul despre care vorbesc mulți oameni este rezultatul perseverenței. Nu lăsa pe alții să-ți conducă viata. Tu ai o dorintă  de nestramutat pe care o dorești împlinită. Această dorintă combinată cu vointa te face să perseverezi în a o îndeplini.

    Dorințele puternice și arzatoare depășesc orice obstacol prin perseverență.

Sursă foto: Internet
 Gabriela Bogdan

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...