luni, 18 martie 2013

Noua poveste!

                                                                                                         
   

  Când ne gândim la povestea realității noastre în fiecare zi, să încercăm să ne simțim bine. Povestea vieții noastre actuale poate fi direcționată într-un mod pozitiv, deoarece realitatea pe care o avem cuprinde ceea ce ne dorim și ceea ce nu ne dorim, adică absenta realitații pe care o dorim, astfel încât să putem să alegem dintre cele două și să ne focalizăm atenția asupra celei pe care ne dorim s-o experimentăm, tinând cont de emoțiile pe care le emitem.

” Legea Atracției nu reacționează la realitatea curentă în care trăiești și pe care o perpetuezi, ci la tiparele energetice ale gândurilor pe care le emiți. De aceea, dacă vei începe să îți spui o poveste diferită legată de tine din perspectiva dorințelor tale reale, și nu din cea a realității curente pe care o experimentezi, tiparele gândurilor tale se vor schimba, și odată cu ele și punctul de atracție." 

  Am văzut că emoțiile sunt vibrații care datorită legii Atracției atrage esența lucrului la care ne-am gândit. Noi ne  creem experiențele de viată, prin gândurile noastre.Dacă dorim să avem o viață fericită, așa cum ne este dat, este să ne creem în mod deliberat aceste experiențe prin gândurile care le emitem clipă de clipă.

   Dacă nu iubim viața, realitatea pe care o avem în momentul prezent, nu vom putea niciodată să fim cel care ne dorim, și care este dreptul nostru prin naștere. Emoțiile noastre ( negative sau pozitive, de tristețe sau de fericire) ne indică dacă suntem pe drumul cel bun.

   Cu toate că am vorbit de două feluri de emoții, noi trebuie să cultivăm una singură: cea a ușurării. Să putem să ne  orientăm gândurile, cuvintele și acțiunile în funcție de aceste emoții. De aceea, tot ce trebuie să facem, este să căutăm acele gânduri care ne fac să ne simțim ușurat ( un pic mai bine), atunci când suntem în situații negative, pentru că nu putem să trecem de la o stare foarte negativă într-o stare de extaz. Atunci ramâne să conștientizăm aceste emoții și să lăsăm în viața noastră numai pe cele care ne fac să ne simțim bine.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...