vineri, 15 martie 2013

Noi avem o putere interioară.

 


  Orice idee, orice plan, orice scop poate fi implantat în minte, prin repetarea unor gânduri și prin credință.

 Noi ne creăm prezentul prin gândurile pe care le emitem conștient sau inconștient. În noi stă puterea să ne schimbăm situațiile prin care trecem zi de zi și implicit viitorul, prin emiterea unor gânduri de pace, iubire, creativitate, prin a ne examina convingerile care sunt foarte puternice în procesul de creație.

  Subconștientul nostru execută toate comenzile date de noi, conștient sau incontient, pozitive sau negative. Tot ce noi credem că este adevarat și s-ar putea să nu fie,subconștientul trimite semnale în Univers prin vibrațiile pe care le emitem, iar Legea Atracției răspunde acestor vibrații cu aceeași frecvență.

   Cea mai mare putere noi  o detinem, dacă vrem să ne îmbunătățim viitorul.Noi avem puterea să ne construim viata așa cum o visăm. Trebuie să ne gândim la ea și să ne alegem gândurile deliberat, nu să lăsăm la voia întâmplării să treacă viața pe lânga noi.

   Așa deci, " deschide larg porțile minții tale" și începe să te bucuri de ea.

  Această lege este " imuabilă " și dacă ne vom da seama clipa de clipă ceea ce simțim, legea  însăși ne va învăța în funcție de gândurile pe care le emitem, cum funcționează, prin rezultatele din viața noastră.

Sursa foto:psiholog.wordpress.com
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...