vineri, 15 februarie 2013

Cum îți controlezi greutatea corporală?


 
   Sunt numeroase convingeri legate de acest subiect. Oamenii încearcă diferite metode de slăbire, dar foarte puțini cunosc un succes de durată, datorită convingerilor pe care le au, convingerea că nu are rost sa aplice un program de slăbit, respectiv o alimentație sănătoasă și exerciții fizice.

    Cel mai bun sfat este să îți imaginezi corpul așa cum îți dorești, iar în acest fel se va materializa. Imaginea formată alături de credință tinde să ia formă fizică: începi un program de exerciții fizice alături de o alimentație corectă și sănătoasă. În acest fel se poate sa ți se schimbe metabolismul, adică nu vei mai pune kilogramele și din apa pe care o bei. Metabolismul tău va fi în echilibru și va funcționa corect.

    Dacă te simți gras, nu ai cum să devii slab. Starea pe care o simți este punctul de atracție.Unii oameni slăbesc când trec la o dietă severă, după care pun rapid kilogramele date jos. Ei au o dorință puternică de a slăbi, dar nu au credință.

   Dacă încerci diferite diete și exerciții fizice, dar nu ai credința și convingerea că vei slăbi, atunci realitatea îți va da ceea ce gândești.
       Fii încrezator și încrederea te va răsplăti.

Sursa foto: Internet
 Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...