sâmbătă, 2 februarie 2013

Ce stare interioară ai acum?



  Starea pe care o simțim ar trebui să fie de bunăstare perfectă și de vitalitate, să învățăm să ne cunoaștem pe noi înșine și să știm ce simțim în interiorul nostru.Dacă simțim o altă stare decât aceasta, arată că, gândurile noastre sunt concentrate asupra unei situații pe care nu le vrem în viața noastra  și să înțelegem că, gândurile pot fi schimbate. Da! pot fi schimbate.Dacă ne dorim să simțim  starea naturală de bine, trebuie să ne promitem nouă înșine să ne simțim bine și să ne ghidăm gândurile în direcția pe care o dorim, să ne îmbunătățim gândurile care au contribuit la starea de disconfort..

  Când optăm să ne simțim bine, nu mai atragem nici o energie negativă, ne simțim bine așa cum suntem, fără a sesiza alte nemulțumiri, iar dacă apar situații negative, ne concentrăm atenția și ne imaginăm cum am vrea să fie situația, sau pur și simplu ne gândim la altceva care să ne facă să ne simțim bine, să  nu le dăm importanță, să nu insistăm să dezbatem problema în momente critice.
Știi ce se întâmplă dacă dăm atenție la ceva ce nu ne dorim? atragem către noi mai mult din ceea ce nu vrem.


  Dacă am fi atenți la emoțiile noastre(de tristețe sau de bucurie), cele de tristețe nu vor mai trece fără să le simțim, fără să le băgăm în seamă și fără să le îndepărtăm .În momentul acela vom ști ce să facem pentru că ne-am  învățat lecția: ne vom spune că știm ce nu ne dorim dar știm și ce ne dorim. Ne dorim să ne simțim bine.
  Aceste cuvinte binecuvântate putem să le aplicăm în toate domeniile din viața noastră: pentru sănătate, fericire, bunăstare, iubire, pace.

Sursa foto: Internet
 Gabriela Bogdan
       
         .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...