vineri, 18 ianuarie 2013

Te simti plin de vitalitate sau te simti obosit?

   


 
    Ne simțim deprimați și fără chef?
Deși avem o alimentație cât de cât echilibrată, unii dintre noi se simt epuizați, fără putere și chef de viață.


"Ceea ce simți depinde întotdeauna de relația dintre obiectul atenției tale și adevarata ta dorință. De aceea, cea mai bună soluție în cazul în care te simți deprimat sau obosit consta în a te gândi la ceea ce-ți dorești cu adevărat".

  Trebuie să înțelegem să ne echilibrăm starea energetică interioară pentru că acolo este deficitul energetic. Dacă ne imaginăm o stare plină de vitalitate prin prisma dorințelor noastre, zi de zi, ne încărcăm cu energie și ne simțim bine și plini de vitalitate. Starea de oboseală, de deprimare și fără chef de viață se datorează poveștii de viață pe care o spunem în fiecare zi.

 Dacă ne îmbunătățim  povestea realității noastre și ne spunem în fiecare zi cum să fie, cum să ne simțim, ne încărcăm cu emoții pozitive, ne umplem de vitalitate și întelegem că valuarea emoțiilor pozitive depind de cultivarea gândurilor pozitive. Si cu cât emitem aceste emoții și gânduri pozitive cu atât ne schimbăm punctul de atracție care este întotdeauna momentul prezent și că la baza acestei povești de viață îmbunătățite este baza noii noastre realități.

Sursa foto: Internet
 Gabriela Bogdan
                                                                                                .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...