miercuri, 23 ianuarie 2013

Somnul unei nopți bune!

   
  Cum dormi noaptea?

    "În această noapte mă voi odihni bine. Știu că orie atracție față de corpul meu va înceta și nu mă voi scufunda din nou în experiența fizică decât dimineață,după ce mă voi trezi din somn".

  Acest citat reprezintă o afirmație, un gând pe care să-l rostim înaine de a intra în perioada de somn, mai ales cei care au probleme cu somnul, cei care lucreaza în ture, în schimburi și au un program foarte încarcat.

   Somnul este acea perioadă de timp, în care energiile se realiniază, regenerând corpul fizic. De aceea este foarte impotant, să ai un somn odihnitor de reîncarcare a energiilor pentru a doua zi.De asemenea, mai este important ca seara când ai terminat toate activitațile din ziua care tocmai a trecut, și te așezi în pat, să te gândești numai la aspectele pozitive pe care le-ai avut în ziua respectivă iar pentru a doua zi, să anticipezi o noua zi bună că totul o să decurgă cât mai plăcut, cu o stare de bine și armonie. Da! Este important ca fiecare zi să fie anticipata sub toate aspectele sale pozitive. Chiar dacă se deviază un pic de la ceea ce ne-am propus, în final ziua va fi bună și împlinită, plină cu energie și vitalitate.



  Dacă adormi cu gânduri negative, precum că ai avut o zi proastă și a doua zi dimineața ești agitat de ziua pe care o vei avea, atunci vei atrage aceleasi gânduri negative și implicit o zi proastă. Seara când te așezi în pat, evită să te gândești cât de grea a fost ziua respectivă și încearcă să contempli moliciuna patului și cât de confortabile sunt așternuturile. Procedând în acest fel, te vei simți din ce în ce mai bine, vei uita de probleme și vei începe să gândești în perspectiva dorințelor tale.
         Somn ușor!

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...